It ain't nothing to it...
...but to do it!
Nadat deze zin zo'n jaar geleden mijn hoofdje binnenvloog is er geen houden meer aan. Ik ga het doen, ik ga op reis!
En sindsdien hebben mijn lieve familie, vrienden en collegaatjeshet zwaar te verduren gehad, want het enige waar ik nog oversprak was mijn reis en alles wat daar mee te maken had. Alles hebben ze aan moeten horen; van het bepalen van de route tot aande keuzevan een goede backpack. En van het kopen van de juiste reiskleding tot aan het aanhoren van hoeveel nachtjes slapen het nog was. Het spijt me jongens.. maar ik kón er gewoon niet over ophouden!
Ein-de-lijk komt nu de vertrekdatum in zicht, nog 1 week! Alle voorbereidingen zijn op een paar kleine dingetjes gedaan, ik heb een tijdelijke huurster voor mijn kamer gevonden, alle vaccinaties zijn binnen (op 1 na, die haal ik morgen), mijn allerlaatste werkdagje bij Slachtofferhulp Nederland zit erop. Deze week is volgepland met allemaal afspraakjes om iedereen nog even gedag te zeggen en dan is het dinsdag 8 september zover! Om 07.45 uur vertrekt mijn vlucht naar Wenen, waar ik over zal stappen op een vliegtuig naar Moskou waar de grote reis écht begint. Ik heb er zin in!
Mijn volgende berichtje komt vanuit Moskou!
I´m gonna do it!!!
yes girl you are going to do it. maar ik zal je erg missen !!
en ondanks dat , hoop ik echt voor je dat het een super ervaring voor je word. ik zal met je meeleven. en hou je blog in de gaten , nog maar eens een dikke knuffel van mij , doeiiiiiiiiiiiii
Woehoeee nog maar 1 week, snap dat je exited bent.
Ga je weblog zeker in de gaten houden, gewoon een klein beetje met je mee op reis.
Geniet nog even van de laatste dagen in ons mooie Nederland.
Groetjes Wendy (ja, die van de Malaria tabletten ;-))
Wij lekker door ploeteren hier en jij lekker op stap :-) Nou, ik gun het je van harte! Reken maar dat we je gaan volgen....
WAUW, dit gaat zo gaaf worden Jootje!!
Ik ga je volgen als een dolle!!
ZOEN
Spreek je al een beetje Russisch? Of in ieder geval wat letters onder de knie? Ben echt benieuwd hoe je het gaat vinden. Ik zal het dan wel horen :D Inmiddels heb ik ook een Russisch nummer, voor als je wilt sms' en. Dat nummer staat op mijn waarbenjij.nu. Alleen begint het met 007 en niet met 008 zoals op de site staat.
Tot snel!
Poepsiedoepsie, nu echt bijna.. Voorlopig dus geen spontane, gezellige, knusse, luie avondjes in het Utrechtse.. Zal t missen! Zal jou missen.
MAAR, het is supergaaf wat je gaat doen en wat je allemaal tegemoet gaat en gaat komen. Ik vind je stoer!
Vandaag nog lekker een feestje bouwen. Heb er zin in.
Dikke kus en natuurlijk volg ik je op de voet!
Zoooo cool echt Jo'tje!! Tis echt een geweldig vette reis.
Natuurlijk gaan we je missen, maar tis je ook van harte gegund. We gaan je volgen!
Dikke kus!
ik vind het zo ontzettend gaaf dat je deze reis gaat doen, ontzettend veel plezier.
Ik ga je heel erg missen maar ik blijf je lekker volgen via je blog
Dikke kus
Net als alle anderen vind ik het ook een super vette reis! Nou maar hopen dat je er van gaat genieten (lukt vast). We gaan je wel missen hier maar via je blog ben je toch altijd een beetje bij ons (en wij bij jou)!
Kus!
Hele goeie reis morg!! Kan niet wachten op je eerste berichtje!! lekker werk-ontwijkend-gedrag :)
Geniet!!
Kus
Nou schat, ik vind er helemaal niks aan..?!! ;)
En je weet het... als er iets is komen we er gelijk aan!!
(je kan ook net als of doen, komen we ook haha!!)
Love you!!! en mis je nu al!!!
dikke kus van je zus! xxxxxxxx
zo je bent nu lekker al opweg.
heel super veel plezier.
en we houden je in de gaten ;-)
kus
WOEI, je bent veilig en wel gearriveerd in Moskou!! Laat het feest maar beginnen.. nu ben je écht weg!
XX
Het Jo!
Wiehoe, je bent al in Moskou! Leuk joh! Ik wens je heel veel plezier, maar dat gaat helemaal goed komen. Ik ben zo benieuwd naar je verhalen. Geniet ervan!
Kus, Lin
hey Jolise, nu je weg bent heb ik eindelijk pas je "reis mee" opgezocht. Zo zie je maar, als het écht moet...
we denken aan je schat, zet je er gauw wat op??
welterusten...
Lieve Jo!
Veel plezier in Moskou en daarna begint het echte avontuur!!! Ik zit met smart op al je verhalen + foto's te wachten! Geniet ervan meid!
Liefs Nikkie
hey Lies,
we wachten op je verhaal, hopelijk lukt dat vanuit Irkutsk. Zal een lange zit voor je zijn in de trein, ben erg benieuwd. Tot zolang doen we 't met sms. Groet ook van ome Henk die is gister op vakantieweek naar Lunteren gebracht, wij met oma geweest. Vannacht bonje op Terweyde tussen marok en anbo, veel politie en me, niks gebeurd, wel op het journaal.
Liefs van ons allemaal ook van de oma's
Heeej lieve collega van mij!
wat klinkt het al onwijs stoer! Ik ben benieuwd hoe je treinreis is geweest!!
Na zo lang er na toegeleefd te hebben, zit je er eindelijk! Geniet er van meis!!
Liefs Nyn